Bli med på dugnad!

Landsbydugnader byr på gammel byggeskikk, moderne motorsag og tidløse kvaliteter som sosialt samvær, naturopplevelser, god mat og dårlig humor.

Det er dugnad flere helger i sommerhalvåret, og en og annen gang utenom også. Dugnader annonseres på forum, på Facebook, G+ og på telefon til de som har gitt beskjed om at de ønsker det. Påmelding skjer på doodle, vi legger ved en link for hver dugnad som annonseres.

Alle som har lyst er velkomne, enten de er drevne tømrere eller har ti tommeltotter og dataspill-kondis. Vi organiserer fellestransport fra Trondheim og felles mat. Overnatting skjer i Viknahuset eller telt, fordeling skjer etter helsemessige hensyn og/eller først-til-møllaprinsippet.

Hvis du stiller, gi beskjed enten på forum eller på facebookeventen  om du trenger transport, evt hvor mange passasjerer du har plass til. Matallergier er også fint om vi får vite om.

Maten blir handlet inn på forhånd og Landsbyen legger ut for denne. Mat kan forhåndsbetales på denne siden. Vi handler mat på vegen oppover fredag ettermiddag, så hvis du melder deg av dugnaden etter at vi har handlet/ikke dukker opp vil du få krav om å allikevel betale for innhandlet mat.

Ta med:

Sovepose og underlag
Varme klær, gode sko, skiftetøy (sjekk værmeldinga)
Penger til bensin (ca 80,-).
Husk at alle biler må betale bompenger, ha 40,- klar i bilen.

Seinest på torsdag før arbeidshelga får dere beskjed om hvem dere skal sitte på med, og telefonnummer. Dere avtaler avreise selv.

 

Bli en doser du også :)
Bli en doser du også 🙂