Landsbydugnader byr på gammel byggeskikk, moderne motorsag og tidløse kvaliteter som sosialt samvær, naturopplevelser, god mat og dårlig humor.

Hva gjør vi på dugnad?

Organisasjonen Landsbyen arrangerer flere typer dugnader gjennom året. Noen er for å bygge landsby, andre er for å skaffe penger slik at vi kan bygge landsby. Det er med andre ord bruk for både hobbysnekkere, vaffelflippere, pølsepushere, ymse statister og crew til forskjellige betalte oppdrag med mer. Alle har mulighet til å bidra!

Hvem kan bli med?

Alle som har lyst er velkomne, enten de er drevne tømrere eller har ti tommeltotter og dataspill-kondis. Maten blir handlet inn på forhånd og Landsbyen betaler ut for denne. Frokost, lunch og middag dekkes, men drikkevarer og snop må folk ta med selv.

Jeg har 10 tommeltotter og 2 venstreføtter. Er det bruk for meg?

Selvfølgelig! Vi gir opplæring i alt som skal gjøres, og mange av oss har holdt på med både tømring og vafling i flere år.

Praktisk

Vi organiserer fellestransport fra Trondheim og felles mat. Overnatting skjer i Viknahuset eller telt, fordeling skjer etter helsemessige hensyn og/eller først-til-møllaprinsippet. Maten blir handlet inn på forhånd og Landsbyen betaler denne. Frokost, lunch og middag dekkes, men drikkevarer og snop må folk ta med selv.

Når er det dugnad?

Det er dugnad flere helger i sommerhalvåret, og en og annen gang utenom også. Dugnader annonseres på Facebook og på Landsbyens hjemmeside.

 

Meld deg inn i Landsbyens gruppe på Facebook for å få info om påmeldinger og oppdateringer om den enkelte dugnaden. Vi er også på forum og på G+.

Hvis noen har lyst til å dra til Landsbyen for å bidra utenom disse datoene er det ingenting i veien for det! Da må dere organisere mat og skyss selv, men ta kontakt med styret@landsbyen.org eller leder Erlend på tlf 932 67 475 for å høre hva som trengs å gjøres av arbeid der oppe.

Mer om både Landsbyen og dugnader finnes på Landsbyens hjemmeside.

 

Ta med:

Sovepose og underlag
Varme klær, gode sko, skiftetøy (sjekk værmeldinga)
Penger til bensin (ca 80,-).
Husk at alle biler må betale bompenger, ha 40,- klar i bilen.

Seinest på torsdag før arbeidshelga får dere beskjed om hvem dere skal sitte på med, og telefonnummer. Dere avtaler avreise selv.

 

Bli en doser du også :)
Bli en doser du også 🙂