Høstdugnad og bryllupsservering

posted in: Dugnadsblogg | 0

Høsten har ankommet, og helga 12.- 13. september bød på nydelig vær. Ypperlig vær både til snekring og tjærebreing. Vi fikk lagt ferdig taket på treteltet. Nå mangler bare en mønekam som vi setter på neste gang vi er oppover. Treteltet ble også tjærebredd. Videre fikk materialtørka vindskier. Disse ble ikke helt ferdige pga mangel på plank, men vi rekker det før vinteren kommer. Vedauk og rydding ble det også litt av.

Tre bydosere gjorde også en innsats for øknonomien, og serverte i bryllup på Ferstad gård. En hektisk, men trivelig affære 🙂

2015-09-13 16.54.50mindre
Det første treteltet.

 

2015-09-13 16.55.14
Bakveggen

 

Vindski m/snurr!
Vindski m/snurr!

 

Foto: Torun Hegre
Det beste bilde vi fikk til i farten!

Leave a Reply