Liv og (vaffel)røre i Erkebispegården

posted in: Dugnadsblogg | 0

Landsbyens geriatriske avdeling flippa vafler og solgte suppe og blæng! over en lav middelaldersko på Familiedag i Erkebispegården. Et solid team på 7 personer jobbet så fillene føyk i de tre timene arrangementet varte. Det var passe godt vær, og mange familier hadde tatt turen innom for å være med på aktiviteter og spise god mat. Vedrar, Bispeliden, Nidaros Handbuelag og Trondheim Vikinglag sto for ablegøyene. Arrangøren, Nidarosdomens Restaureringsabeider, holdt handverksdemonstrasjoner og hadde barneverksted.

Landsbyen perset nok en gang i omsetning pr time, og denne gangen fikk vi inn et overskudd på ca 9000,- blanke kroner. Slettes ikke værst på 3 timer!

Arrangøren var også fornøyd med både Landsbyens innsats og arrangementet som helhet. Vi håper det blir mange flere slike trivelige dager i Borggården!

Glade dosere!
Glade dosere!
Fint vær og en flott dag i Erkebispegården.
Fint vær og en flott dag i Erkebispegården.

Leave a Reply