Høstsesongen har startet

posted in: Dugnadsblogg | 0
Et lite, men effektivt, dugnadslag på 5 voksne og en 10-åring fikk endelig høstsesongen igang. Det er deilige dager for å arbeide, varmt nok til at ulltrøya blir hjemme, men ikke så varmt at dugnaden koker bort i svette og heteslag. Kaldere dager gir også en stor lettelse: det ble ikke observert en eneste mygg hele helga!

Det er gjort store synlige framskritt på materialtørka. På lørdag ble de siste sperrehakkene markert opp og alle tappet ut, 9 takstoler løftet opp, vatret og justert slik at dette taket muligens blir benere enn grindbygget. Dagen etter la en effektiv gruppe på 3 voksne og en 10åring tak til det ikke var mer plank, omtrent 3/4 av taket er lagt.Arbeidsleder Tore har installert ny vaskebenk (med skikkelig propp så vannet holder seg i kummen!) og fått igang varmtvannstanken. Superdoser Magnus ble historisk ved å ta første oppvask med både varmt og kaldt vann fra springen.

I tillegg er den første trehytta mange skritt nærmere ferdig, og mangler nå stort sett bare dør. Boltene fra sikringen av Viknahuset er kuttet (HMS avdelingen i Landsbyen er endelig fornøyd) og planke som skal dekke dem og kile den ektra bjelken er startet på.

Det doses tak
Det doses tak
Rådslagning
Rådslagning
Taket tar form
Blide dosere på nylagt tak 🙂

Leave a Reply