Fårikålhelg og Åpen dag

posted in: Dugnadsblogg | 0

Vi har startet på Vertshuset.

En symfoni av motordur fra trekktor, motorsag og gravemaskin la seg over Landsbyen helga 20. – 22. september. Fundamentgrøfter til vertshuset ble gravd og mengder av ved ble kjørt, kappet og saget. Så mye ved at vi så oss nødt til å smekke opp et nytt vedskjul. Nye bruer over grøftene ble også snekret slik at det går an å komme seg helskinnet på do. Materialtørka fikk seg noen nye skråstivere og i gasskomfyren ble det bakt brød!

På lørdag kveld var det duket for fårikålhelg samt feiring av reguleringsdag og bursdag! Det gikk med anseelige mengder sau, kål, øl og kake i løpet av kvelden. Nydelig mat, dårlig humor og godt selskap preget kvelden!

Søndag var det Åpen dag, og ca 30 besøkende tok turen innom og fikk med seg Birka-brikkvev, loppis, oppdatering på Landsbyens planer, fotoutstilling på Galleri Dokropolis og barnelaiv. Kaffe og vafler fikk bein å gå på. Kjempegod stemning, mye slarv og mange blide fjes å se!

Leave a Reply