Geriljadugnad 14. – 17. august 2013

posted in: Dugnadsblogg | 0

To store og en liten doser tok turen for å bygge fundamenter til Bompistua m.m. Vi kosa oss masse, stabla stein og blinka ut det første omfaret. Sikringen på Viknahuset ble fullført med gjennomgående bolter etter tidenes oppvisning i kreativ bjelkebøying for å få det tett på den noe kuve veggen. Etter mye banning og overmot fikk vi det  til, og bjelkene ble malt etterpå så det ble fint. Ny krok ble montert på den ene dassdøra og kaffekanne kjøpt inn. Det er viktig å ha kaffen klar når gjester og turgåere ramler innom 🙂  På kveldene gikk det i pottis og nådeløst kortspill.

På fredag kom det nok en stor og en liten doser, og peisen i Viknahuset ble tatt ned for å bygges opp igjen ny og bedre på neste dugnad. Arbeidsleder Erlend har en plan. De siste materialene som var lagret i byen ble med opp og ligger på P-plassen. Disse kjøres opp til tunet neste helg.

Takk for fine dager!

Ask, Nora, Stian AH, Erlend og Heidi

Album med fler bilder her

Leave a Reply