Dugnadshelg 2.-4. august

posted in: Dugnadsblogg | 0

Nok en helg tilbrakt i Landsbyen med trivelig selskap. Vi har litt lite doseraktivitet på de siste dugnadene, sikkert pga. sommerferier og laivavvikling, men fire stykker som jobber er bedre enn ti i bakrus som holder seg på hodet.

I helga fikk vi ryddet unna mye rot og skrammel. Spesielt gamle trepaller og oppgravde røtter fikk unngjelde på bålet. Heidi bygde bru. Kapp- og gjærsaga ble montert og aggregatet strategisk plassert i snekkerbua så alt er klart til bruk. Vi kjørte ned mye jernskrammel som skal bli med hengeren ned neste dugnad. Det ble også fraktet og kjørt opp et lass med materialer til materialtørka. På søndag hadde vi værgudene med oss så da ga vi oss i kast med torvlegging på taket til Dokropolis. Nesten ferdig nå. Kun noen få torvstykker igjen. En gledelig nyhet er at det befinner seg berg rett under torva på kollen ved Dokropolis, og at berget har begynt å stikke opp rundt kjøkkenbua.

Søndagen bød også på trivelig besøk av pratsomme og kaffeglade turgåere. De ble selvsagt invitert til Åpen Dag den 22. september.

Deltakere på dugnad var Trude, Heidi, Mads og Erlend.

Timer doset: 60.

Arbeidsleder Erlend.

Leave a Reply