Blåknutepunkt med bacon-cheese-cake-brownie og auksjon

posted in: Dugnadsblogg | 0

Blåknutepunkt gjennoppsto 26. januar i TSK-huset på Leangen!

Blåknutepunkt (BKP) er trøndernes motsvar til Knutepunkt, en skandinavisk laiv- og rollespillkonferanse som går på rundgang mellom Norge, Sverige, Danmark og Finland. I 2013 var den igjen i Norge, så da knuste vi på og arrangerte Blåknutepunkt i Trondheim.

På programmet sto Laivfabrikkens januarlaiv, idéworkshop om alternative måter å organisere Organisasjonen Landsbyen på og veien videre. Det ble også arrangert workshop med temaet «Laiv som manuskript – hva må med i laivskriptet?»

Laivloppis, dugnadslotteri, en fantastisk bankett med bl.a. en instant legendarisk bacon-cheese-cake-brownie (du finner oppskriften her), kostymekonkurranse med opptredener og en auksjon det svingte skikkelig av ble avviklet før det ble festet ut i de små timer. Heder, ære og heltepoeng ble drysset over superdosere fra sesongen 2012 som seg hør og bør.

Vinnere i Dugnadslotteriet:
Dosing i Landsbyen: Bjørnar Kvernevik!
Dugnadstimer totalt (dosing i landsbyen og andre oppdrag): Joakim Skjefstad!

Mange hadde tatt turen, også fra Tigerstaden, noe vi trøndere alltid setter stor pris på!

BKP sørget for 11150 blanke kroner i landsbykassa, hvorav 9010 kom fra auksjonen. Kjøkkenheltene Mari, Ole og Tore sto for brorparten av de 52 dugnadstimene som ble brukt på arrangementet.

Vi gleder oss allerede til neste gang!

 

Leave a Reply