Blåknutepunkt med bacon-cheese-cake-brownie og auksjon

Share Button

Blåknutepunkt gjennoppsto 26. januar i TSK-huset på Leangen!

Blåknutepunkt (BKP) er trøndernes motsvar til Knutepunkt, en skandinavisk laiv- og rollespillkonferanse som går på rundgang mellom Norge, Sverige, Danmark og Finland. I 2013 var den igjen i Norge, så da knuste vi på og arrangerte Blåknutepunkt i Trondheim.

På programmet sto Laivfabrikkens januarlaiv, idéworkshop om alternative måter å organisere Organisasjonen Landsbyen på og veien videre. Det ble også arrangert workshop med temaet «Laiv som manuskript – hva må med i laivskriptet?»

Laivloppis, dugnadslotteri, en fantastisk bankett med bl.a. en instant legendarisk bacon-cheese-cake-brownie (du finner oppskriften her), kostymekonkurranse med opptredener og en auksjon det svingte skikkelig av ble avviklet før det ble festet ut i de små timer. Heder, ære og heltepoeng ble drysset over superdosere fra sesongen 2012 som seg hør og bør.

Vinnere i Dugnadslotteriet:
Dosing i Landsbyen: Bjørnar Kvernevik!
Dugnadstimer totalt (dosing i landsbyen og andre oppdrag): Joakim Skjefstad!

Mange hadde tatt turen, også fra Tigerstaden, noe vi trøndere alltid setter stor pris på!

BKP sørget for 11150 blanke kroner i landsbykassa, hvorav 9010 kom fra auksjonen. Kjøkkenheltene Mari, Ole og Tore sto for brorparten av de 52 dugnadstimene som ble brukt på arrangementet.

Vi gleder oss allerede til neste gang!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.