Vinterdugnad med tømmerkjøring 2. – 4. mars 2012

posted in: Dugnadsblogg | 0

Ni bolde dosere trosset snø og kulde for å dra til Landsbyen denne helga. Vi foretok en kjapp befaring og kan konstatere at alle hus fortsatt står til tross for MASSE snø. Husene sto godt bortsett fra verktøybua og kjøkkenbua. Snøen hadde gjort sitt for å trenge igjennom de tynne takene. Kjøkkenbua MÅ ha nytt tak om den skal berge en sesong til.

Lørdag ble det måket x antall kubikkmeter snø for å gjøre plass til materialer som skulle bli kjørt opp med snøscooter. Vi måket og måket og deretter løftet og løftet vi. De to store haugene med materialer fra parkeringsplassen ble kjørt opp av snille Bjørn Bakved og Sindre Læregutt. Det ser ut som at tømmeret har berget ganske bra til tross for lang lagring. Vel oppe i Landsbyen ble de lagret på paller og dekt med pressening. Lørdagskveld ble avsluttet på sedvanlig vis; mye lumsk prat, noe øl og veldig slitne mennesker som sov om en annen nesten over middagsfatene.
Takk for fantastisk innsats til Rigmor, Helge L, Skjold, Thomas, Magnhild, Joakim(nykommer), Trude og Heidi.

Flere bilder her!

Avtroppende arbeidsleder Erlend

Ca 45 kubikk snø måtte fjernes for hand før vi kunne begynne å stable tømmeret.
Det store hullet har blitt fyllt med tømmer.

Leave a Reply