Badeandjakt og dassbygging

posted in: Dugnadsblogg | 0

Helga 22.-23. oktober dro fire dosere og to unger opp til Landsbyen for å bl.a. bygge vegger på nydass’n samt planlegge den siste innspurten før vinteren. Lørdagen forløp med veggsnekring, pussing av pipa i Viknahuset, og besøk av et 20-talls lystige skrotinger fra Espens utdrikkingslag. Etter å bla.. å ha jaktet på badeender i Damtjønna med luftgevær tok de med seg arbeidslederen til Buosen og fortsatte festen der. Kvelden forløp med trivelig selskap og en ypperlig Chili con carne. ()

På søndag ble veggene bygd ferdig samt ei dør montert. Gulvet i Viknahuset ble vasket (!) , og en lett opprydding foretatt i huset.

Takk til Erlend, Benny, Trude, Ask og Nora.

Heidi

Flett ny dodør
Tre vegger ferdige

 

 

 

 

Døra ferdig!

Leave a Reply