Helga 1. – 3. juli

posted in: Dugnadsblogg | 0

En lite, men trivelig doserlag dro opp helga 1. – 3. juli. Øsende regn la en demper på arbeidet fredag, men lørdagen gikk unna med besøk fra Haltdalen historielag og snekring av takstoler. Hele 21 medlemmer av historielaget tok turen innom og fikk presentasjon av Landsbyen, omvisning, kaffe og kaffebrød. De var veldig klare for mer samarbeid fremover og ville gjerne at vi startet med åpen dag igjen med underholdning og salg av mat og annet fint. Kaffen ble inntatt i et stappfullt Viknahus og det var riktig så trivelig med fyr på peisen og mye fliring og slarv.

Halve lørdagen gikk med til selskapeligheter. Av dosing ble det snekret flere takstoler, kjørt opp flere lass med ved, ryddet i materialene og peisen ble fikset slik at det ikke ryker inn. Det famøse beige teltet på tunet (flom-teltet fra Fiddler’s Elbow I) ble brent til stormende jubel. Arrangørteltet og det hvite store teltet ble tatt ned og lagt i Snekkerbua. Det ble også tid til en tur til vakre Haltdalen stavkirke og isspising.

Takk til Ax, Bjørnar og Ask for flott dosing og for å være så gode ambassadører for Landsbyen!

Heidi

Leave a Reply