Dugnadshelga 22.-24. Juli

posted in: Dugnadsblogg | 0

Ankom noe sent på Fredag og slo oss til ro med noen øl og tanker rundt dagens tragiske hendelser. Selv ikke Landsbyen kunne skjerme oss men jeg er glad vi var der og ikke hjemme hvor tilgang til nett og andre medier skrek mot oss.

Lørdag 23. fortsatte vi med takbygging av grindbygget. Fikk også kjørt opp det siste av materialer. Takbyggingen ble avsluttet pga litt lite plank. Det gjenstår ca en meter på siden mot damtjønna. Kvelden ble avsluttet med bacalao og pils.

Søndag 24. fikk vi satt opp mønsås på dokropolis og bygd bord og benker til grindbygget. Et lite hus til fremtidlige flaggermusbeboere ble bygd og fikk et lag tjære. Står nå til tørk i verkstedbua. Landsbyen har endelig fått hyttebok, nå kalt Krøniken, som ble nydelig illustrert av Line L. Denne ligger nå i Viknahuset og vi håper fremtidlige besøkende benytter denne og ikke dopapir. Vi kjørte også opp endel reinskinn som nå henger i viknahuset. Vi får ta en status på tilstanden til disse mot høsten. Noen røyter helt vanvittig og ett ble ofret på bålet på ettermiddagen.

Bilder fra helga ligger her

De som deltok var; Heidi, Line Lorna, Frank Aakvik, Benny, Barbara, Nora, Jan Erik og meg selv.

Erlend

Mønsåsen på Dokropolis på løftes på plass
Nye benker og bord
Grindbygget begynner å ta form
Landsbyen har fått hyttebok

Leave a Reply