Stordosehelga 3. – 5. juni

posted in: Dugnadsblogg | 0
Fundamenter til nydass'n ble støpt i helga.

Første dugnadshelg ble unnagjort 3-5 Juni. Området så fint og ryddet ut og vinteren hadde ikke gjort noen endringer. Vi startet friskt på Fredag med oppkjøring av materialer og suging av vannledning. På Lørdag fortsatte vi med oppkjøring av materialer til dass og grindbygg. Det ble lagt gulvsperrer på grindbygget og hull til fundament for dass ble gravd ut og klargjort. Et nytt Landsbyskilt er skåret ut og oljet inn. Tore knallet til med en fantastisk Ozzo Buccho (?) Søndag fikk Trektor nok en gang gjort jobben med materialfrakt enklere. Kun noen få lass av grindbygg og dass gjenstår. Fundamentene til dassen ble også støpt ferdig. Av annet kan vi nevne at et nytt langbord er lagd på tunet, 2 nye ildsteder for teltcamper, et lite bord og noen små møbler er også snekret sammen. Av torva vi grov ut for dassen har vi også lappet litt på taket av Vikna huset etter undertegnendes pipemuring.

Takk for ei flott og god dosehelg. De som er støle og slitne i dag er : Tore , Heidi , Sverre , Arnhild, Rigmor, Helge, Jean, Lars Ivar,Kristin, Andrea, Ask, Nora og Erlend

Antall timer doset: 141
Flere bilder her.

-Erlend, arbeidsleder

B9 laget fin-fine stolper til nydass'n på sin egen lille dugnad på Svorkmo 🙂

Leave a Reply